I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Agencija za razvoj ljudskih potencijala

Učimo vas ono što niste naučili u školi

 

Mi smo agencija za razvoj ljudskih potencijala specijalizirana za unapređenje prodaje, vođenja i kreativnosti.
Poduzetnici koji žele ubrzati razvoj svojih ključnih ljudi obraćaju nam se kad:

  • treba ustrojiti predvidljivu prodajnu strategiju
  • treba povećati konverzije prodajnih sastanaka i poziva

Moje ime je Toni Babić i osnovao sam Praktikum 2011. godine s idejom da pomognem onim ljudima koje školski sustav nije pripremio na zahtjevne poslove današnjice. Tko vas je ikad učio kako se prodaje, pregovara ili vodi ljude? Uglavnom se oslanjamo na metode pokušaja i pogrešaka ili traženje načina da ono što pročitamo i primijenimo u praksi. Još relativno mlad dobio sam priliku voditi obiteljsku firmu sa 40 zaposlenih koja se bavila industrijskim uslugama u doradi tekstila, kemijskim čišćenjem i maloprodajom. Izazova je bilo mnogo, nije sve išlo glatko ali naučio sam puno. I kroz iskustvo i kroz mentorstvo. Kad sam se nakon prodaje firme zaposlio u firmi koja se bavila edukacijama i coachingom i bila vodeća u tom polju – otvorio mi se novi pogled na to što je sve moguće. Specijalizirao sam se za prodaju i

Ako pričamo o poslovnim iskustvima prošao sam svašta: vodio sam firmu sa 40 zaposlenih kroz teška vremena, prodavao medicinsku opremu, telekom i industrijske usluge kao i tekstil. Pregovarao sam sam hordama poslovnjaka, stranih i domaćih o velikim i nešto manjim poslovima, uvjetima, cijenama. Već 8 godina vodim vlastitu one man band firmu koja se bavi treninzima, coachingom i savjetovanjem u području razvoja zaposlenih.

Moj pristup coachingu i promjeni je kombinacija zdravog razuma, provjerene metodologiije s uporištem u znanosti i trenutne inspiracije. Moje certifikate i diplome možeš pogledati ovdje. Ono što je sigurno – sa mnom nećeš raditi na vortexima, astralnim projekcijama, energijama i regresijama u prošle živote. Čak i stvari koje će biti čudne imaju znanstvenu metodu i komunikacijsku vještinu u pozadini.

Za klijenta ću uvijek napraviti više od dogovorenog. Ono što ne mogu je promijeniti ga umjesto njega. Nemam čarobni štapić. Iskustvo promjene nosim i kroz vlastite transformacije. To iskustvo donosim na stol i u coachingu. Kad bude vrijeme -prijavi se!